Offers

** HUIZE MAKU PA ZOEKT HUISGENOOT (V) **

Per 1 december komt er een kamer voor onbepaalde tijd vrij in het altijd gezellige Huize Maku Pa! Het huis is gelegen aan de Kamerlingh Onnesstraat, waardoor het station op amper 10 minuten lopen ligt en je met een kleine 8 minuten fietsen op de Grote Markt staat. De kamer is ongeveer 13 m2, kost €320 (incl.) per maand, grenst aan de gedeelde badkamer en heeft openslaande deuren naar een van de twee balkons. In de kamer bevinden zich twee grote inbouwkasten, wat dus erg veel ruimte scheelt!

We hebben een ruime woonkamer (inclusief befaamde roze muur) waarin we eigenlijk altijd te vinden zijn om samen te eten of te genieten van een slechte reality serie. Deze woonkamer, de keuken en de badkamer deel je maar met 2 huisgenootjes. Wij zijn 19 en 23 jaar oud, zitten in het eerste en laatste jaar van onze bachelor en zijn actief bij verschillende verenigingen. We houden ervan om samen te eten, een drankje te doen, of andere dingen te ondernemen

Lijkt het je leuk om bij ons te wonen? Stuur dan een appje naar +31646190145! Geef daarbij ook even aan of je er de voorkeur aan geeft om ons online te ontmoeten of ons (en het huis), corona-proof, in het echt te zien.

Veel liefs,

Huize Maku PaMakuPAYil1.jpg
MAkuPAYil2.jpeg
MaKuPAYil3.jpeg
MAKUPAYIL4.jpg