Offers

Advertisement 1

-- Dutch only --


Nieuw huisgenootje gezocht!

Per 5 april (per 1 april kan ook en later dan 5 april kan in overleg) zoeken wij een nieuwe bewoner (M/V) van ons mooie huis aan de Ambonstraat. Het gaat om een gezellige, knusse kamer van 9 m2 in een recent gerenoveerd huis met een hele prettige ruime gedeelde woonkamer en keuken. De kamer bedraagt 374 per maand inclusief alles g/w/e en wasmachine. De kamer heeft grote ramen waar vaak de zon doorheen schijnt en een tweepersoons inbouw bed met veel bergingsruimte eronder.


We zijn een gemengd huis met 4 andere studenten rond de 21. We houden het huis schoon met een schoonmaakrooster. We eten en chillen vaak samen en zouden het gezellig vinden als je dat ook leuk vind, maar we hebben geen verplichtingen. We hebben ook een gedeelde badkamer, wc, balkon en dakterras. De Albert Heijn en de Domino's zijn om de hoek (best gevaarlijk), en het is ongeveer 7 minuten fietsen van het centrum en 12 naar Zernike. Lijkt het je wat om er gezellig bij te komen? Stuur een berichtje naar alexander.breunis@hotmail.nl en misschien nodigen we je uit voor een skype hospi :)


​Groetjes van Alexander, Matijn, Celine, Diego en Julian

Afbeelding_van_Alexander_Breunis9.jpg
Afbeelding_van_Alexander_Breunis7.jpg
Afbeelding_van_Alexander_Breunis.jpg
Afbeelding_van_Alexander_Breunis1.jpg
Afbeelding_van_Alexander_Breunis3.jpg
Afbeelding_van_Alexander_Breunis6.jpg
Afbeelding_van_Alexander_Breunis8.jpg

Advertisement 2

-- Dutch only --


Heeey!


Omdat onze huisgenoot gaat verhuizen komt er per direct een plekje vrij in ons huis aan de Coehoornsingel! De kamer is ±11m2, gelamineerd en rechthoekig wat handig is voor de indeling. De kamer heeft een prachtig uitzicht op de Martinitoren en het nieuwe Forum. Het meubilair kan worden overgenomen. De huur bedraagt €315 incl. In totaal wonen we hier met z’n zessen en delen we één keuken, twee douches en 2 wc’s. We hebben geen verplichtingen, maar we eten vaak samen, kijken series samen en zijn altijd in voor een praatje. Leuke initiatieven zijn altijd welkom!


In verband met de huidige corona crisis zal de hospi in eerste instantie via Skype plaatsvinden en kun je de kamer in vanaf 6 april.


Bij interesse of vragen, stuur een leuk appje naar 0611828559! :)


Groetjess

WhatsApp_Image_2020-03-23_at_14.56.05.jpeg
WhatsApp_Image_2020-03-23_at_14.56.19.jpeg