Offers

HUIZE PICKLE ZOEKT HUISGENOOTJE (M/V)


Per 1 december zoeken wij een nieuwe Pickelaar om ons te vergezellen in ons gezellige, gemengde huis! Wij wonen met z’n zessen aan de Coehoornsingel in het centrum van Groningen. Dit is nog geen 5 minuten lopen vanaf verschillende supermarkten, het centraal station en de Poele- en Peperstraat. Dus wanneer de kroegen weer opengaan kun jij je maximaal misdragen en kruipend naar huis! De kamer heeft uitzicht op de Martinitoren en het Forum, is ongeveer 9m2 en je betaald € 305 p/m incl. Wij maken gebruik van een doorschuif-systeem.


Wij delen de keuken, hebben 2 badkamers en 2 wc’s, een wasmachine en een prachtig balkon op het zuiden mét bierkoelkast. Wij zijn een actief huis, eten regelmatig samen (waarna het pils rijkelijk vloeit, vooral nu in corona tijd) en organiseren dingen als huisweekend en kerstdiner. Verder zijn we actief bij verschillende verenigingen.


Zou jij graag deel uitmaken van zo’n gezellig huis? Stuur dan een leuk berichtje en wie weet nodigen wij jou uit op de hospi op donderdag 27 november!


Kusjess, Huize Pickle (Anthon, Fleur, Jules, Bart, Zita en Soufian)


Pickle3.jpg
Pickle2.jpg
Pickle4.jpeg
Pickle1.jpeg


- Huize TBS zoekt nieuw huisgenootje(v)! -

Per 1 december 2020 (in overleg kan iets later ook!) zoeken we een nieuw vrouwelijk huisgenootje voor een kamer in ons gezellige huis aan de Tuinbouwstraat, vlakbij het Noorderplantsoen. We wonen hier met z’n drieën (Jikke, Ivan, Déan) en zijn op zoek naar een 4e huisgenootje!

Het gaat om een lichte kamer van 16m2 voor €365 p/m inclusief. De kamer die vrijkomt ligt aan de voorkant van het huis, heeft een hoog plafond met ingebouwde hoogslaper (1.40 tweepersoons) en twee inbouwkasten!

Verder zul je de keuken en een apart kamertje (6m2) delen met Jikke. De douche en wc delen we met z’n vieren.

We zijn een hecht huis en eten iedere dinsdagavond samen. Verder lopen we regelmatig even bij elkaar binnen voor een praatje of een bakkie koffie!

Lijkt het je leuk om bij ons te komen wonen? Stuur dan een berichtje naar huizetbsgroningen@gmail.com en wie weet tot op de coronaproof hospi (in de week van 16 november)!

Liefs,

Jikke, Ivan en Déan

Jikke2.jpg
Jikke3.jpg
Jikke4.jpg
Jikke6.jpg
Jikke5.jpg
Jikke1.jpg