Company Profiles

Wil je graag relevante werkervaring opdoen en hier tegelijkertijd geld mee verdienen? Dan is STUDENT-labs iets voor jou! STUDENT-labs is een unieke samenwerking tussen studenten, opdrachtgevers en RIO projects bv. Je gaat aan de slag onder begeleiding van RIO projects bv. voor diverse opdrachtgevers. Binnen STUDENT-labs zijn er veel verschillende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Bekijk wat wij jou kunnen bieden!

More information


Wij Osborners maken de wereld om ons heen graag een beetje mooier en beter. Niet met hoogdravende idealen in ons hoofd, maar met praktische oplossingen voor complexe problemen waar onze maatschappij nu eenmaal mee te maken heeft. We zijn vakidioten met een missie. Wij zetten onze tanden graag in schijnbaar onoplosbare puzzels, we trekken haperende projecten weer vlot en schijnen ons licht op juridische knelpunten. We genieten ervan om intensief met elkaar en gezamenlijk met u te werken aan een betere leefomgeving om ruimte te geven aan mensen, mensen net als wij en mensen net als u.

More information


Al meer dan drie decennia is Geodan een toonaangevend geo-ICT-bedrijf met vestigingen in Amsterdam en Den Bosch. Met onze producten en diensten geven we overal in de wereld antwoord op vragen als: hoe optimaliseren we onze logistiek? Hoe creëren we een slimme leefomgeving? Hoe versnellen we de energietransitie? En hoe komen we ten tijde van crisis aan betrouwbare informatie? We pionieren in location intelligence om zo onze bijdrage te leveren aan de vele uitdagingen van vandaag en morgen. Bij ons krijg je veel vrijheid om te ontdekken en experimenteren. Maar ook de hulp van zo’n 170 slimmeriken die we vol trots onze collega’s noemen. Wil jij meehelpen Nederland veiliger, duurzamer en slimmer te maken en werken voor klanten als ProRail, PostNL, ABN AMRO en verschillende (rijks)overheden? Stroomt jouw hoofd over van slimme oplossingen of wil jij alles leren over onze impactvolle oplossingen met location intelligence? Dat kan bij Geodan.

More information


Wie zijn we? Het Koninklijk Nederlands Aardrijkskundig Genootschap (KNAG) is er voor alle geografen, docenten aardrijkskunde en voor diegenen die zich met het vakgebied geografie (aardrijkskunde) verbonden voelen. De vereniging is opgericht in 1873 en telt nu ruim 3.000 leden. Vroeger was het KNAG vooral bekend vanwege haar expedities naar onbekende gebieden. Het KNAG beheert nog steeds een archief met duizenden authentieke kaarten, originele expeditie-uitrustingsstukken enz.

More information


Mede mogelijk gemaakt door jou? Bij het Kadaster maken onze medewerkers keuzes mogelijk. Op basis van jouw werk kunnen beslissingen worden genomen. En niet zomaar beslissingen. Beslissingen die ertoe doen. Bij de aankoop van een huis, bij het bepalen van de grens, bij het kiezen van een locatie. Als het gaat om data gekoppeld aan geo-informatie: op lokaal, landelijk of wereldniveau. Dat maakt een baan bij het Kadaster verantwoordelijk, afwisselend en uitdagend. Ben jij er klaar voor?

More information


Sinds 1993 is PAS bv een gedegen en innovatieve partner in gebiedsontwikkeling, planeconomie, grondbeleid en omgevingsrecht. PAS bv biedt breed en financieel inzicht in uw vastgoed- of gebiedsontwikkeling.

More information


Nederland is nooit af. We zijn als Rijkswaterstaat ons land altijd aan het verbeteren. Of we nu de natuur meer ruimte geven, geluidsoverlast terugdringen of zorgen voor betere bereikbaarheid: met elk project bouwen we verder aan ons land. Hierbij blijven we innoveren en maken we gebruik van slimme en toekomstvaste technologieën. Of je nu stagiair, afstudeerde, promovendus, trainee of professional bent: de mogelijkheden bij Rijkswaterstaat zijn oneindig.

More information


Projectmanagers die resultaat leveren. Wij worden warm van complexe ruimtelijke vraagstukken die er toe doen. Wij leveren projectmanagement en advies aan (semi-)overheden. Met onze resultaatgerichte VINU aanpak trekken wij projecten écht van de grond. Zo versterken wij de kracht van onze economie en de kwaliteit van onze leefomgeving en werken wij aan de wereld van morgen. Voor startende professionals werken wij samen met het Nationaal Water- en Bodemtraineeship.

More information


Vitens is het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Wij leveren 24/7 drinkwater van de hoogste kwaliteit aan meer dan 5,7 miljoen mensen en bedrijven in 5 provincies.

More information


Het Groningse Belsimpel, opgericht in 2008, is inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld. Met een hecht team van meer dan 450 gemotiveerde, energieke en slimme studenten en professionals gaan we elke dag tot het uiterste om de Mobiele Wereld te veranderen. Wij zijn geen provider, wij zijn geen winkel en we zijn ook geen zoekmachine. We zijn een manier: een Methode™

More information