Company Profiles

Wie zijn we? Het Koninklijk Nederlands Aardrijkskundig Genootschap (KNAG) is er voor alle geografen, docenten aardrijkskunde en voor diegenen die zich met het vakgebied geografie (aardrijkskunde) verbonden voelen. De vereniging is opgericht in 1873 en telt nu ruim 3.000 leden. Vroeger was het KNAG vooral bekend vanwege haar expedities naar onbekende gebieden. Het KNAG beheert nog steeds een archief met duizenden authentieke kaarten, originele expeditie-uitrustingsstukken enz.

More information


Sinds 1993 is PAS bv een gedegen en innovatieve partner in gebiedsontwikkeling, planeconomie, grondbeleid en omgevingsrecht. PAS bv biedt breed en financieel inzicht in uw vastgoed- of gebiedsontwikkeling.

More information


Met location intelligence de wereld slimmer, veiliger en duurzamer maken Al meer dan drie decennia is Geodan een toonaangevend geo-ICT-bedrijf met vestigingen in Amsterdam en Den Bosch. Met onze producten en diensten geven we overal in de wereld antwoord op vragen als: hoe optimaliseren we onze logistiek? Hoe creëren we een slimme leefomgeving? Hoe versnellen we de energietransitie? En hoe komen we ten tijde van crisis aan betrouwbare informatie? We pionieren in location intelligence om zo onze bijdrage te leveren aan de vele uitdagingen van vandaag en morgen. Bij ons krijg je veel vrijheid om te ontdekken en experimenteren. Maar ook de hulp van zo’n 170 slimmeriken die we vol trots onze collega’s noemen. Wil jij meehelpen Nederland veiliger, duurzamer en slimmer te maken en werken voor klanten als ProRail, PostNL, ABN AMRO en verschillende (rijks)overheden? Stroomt jouw hoofd over van slimme oplossingen of wil jij alles leren over onze impactvolle oplossingen met location intelligence? Dat kan bij Geodan. www.geodan.nl

More information


Mede mogelijk gemaakt door jou? Bij het Kadaster maken onze medewerkers keuzes mogelijk. Op basis van jouw werk kunnen beslissingen worden genomen. En niet zomaar beslissingen. Beslissingen die ertoe doen. Bij de aankoop van een huis, bij het bepalen van de grens, bij het kiezen van een locatie. Als het gaat om data gekoppeld aan geo-informatie: op lokaal, landelijk of wereldniveau. Dat maakt een baan bij het Kadaster verantwoordelijk, afwisselend en uitdagend. Ben jij er klaar voor?

More information


Nederland is nooit af. We zijn als Rijkswaterstaat ons land altijd aan het verbeteren. Of we nu de natuur meer ruimte geven, geluidsoverlast terugdringen of zorgen voor betere bereikbaarheid: met elk project bouwen we verder aan ons land. Hierbij blijven we innoveren en maken we gebruik van slimme en toekomstvaste technologieën. Of je nu stagiair, afstudeerde, promovendus, trainee of professional bent: de mogelijkheden bij Rijkswaterstaat zijn oneindig.

More information


Wie zijn we? Complexe projecten, op uitdagende locaties. In de wereld van Strukton Civiel werk je aan innovatieve oplossingen en projecten, binnen nieuwe manieren van samenwerking. Met veel vrijheid en ruimte om je talent en je drive te laten zien. Uiteraard gesteund door collega’s waarop je kunt vertrouwen. Voel je de passie bij de grote infrastructurele werken die Nederland vormgeven? Kijk dan eens voor de opleidings- en carrière-mogelijkheden op werkenbijstrukton.nl. Complexe projecten, op uitdagende locaties. In de wereld van Strukton Civiel werk je aan innovatieve oplossingen en projecten, binnen nieuwe manieren van samenwerking. Met veel vrijheid en ruimte om je talent en je drive te laten zien. Uiteraard gesteund door collega’s waarop je kunt vertrouwen. Voel je de passie bij de grote infrastructurele werken die Nederland vormgeven? Kijk dan eens voor de opleidings- en carrière-mogelijkheden op werkenbijstrukton.nl.

More information