Company Profiles

Wie zijn we? Wie zijn we en wat doen we? Energiek Planologie is een jong bedrijf en wij zijn gespecialiseerd in het samen met de klant ontwikkelen en uitvoeren van cursussen, seminars, vakken en workshops. Zowel onze aanpak als de thematiek zijn daarbij energiek. Qua thematiek is Energiek Planologie gericht op wat wij een gezonde leefomgeving noemen. En de toekomstige, volhoudbare energievoorziening is daarin een centraal onderwerp, waarbij we de energieke ontwikkelingen in de maatschappij op het gebied van klimaat, voedselvoorziening, mobiliteit, ICT en vitaal ouder worden steeds proberen te koppelen aan uitdagingen voor de ingerichte leefomgeving om ons heen. En onze aanpak is simpel, energiek en vooral gericht op zelf leren en ervaren. Dat doen we vaak, maar niet uitsluitend, met studenten die onder onze begeleiding en samen met de klant of opdrachtgever werken aan een nieuwe, frisse blik op bestaande uitdagingen.

More information


Wie zijn we? Het Koninklijk Nederlands Aardrijkskundig Genootschap (KNAG) is er voor alle geografen, docenten aardrijkskunde en voor diegenen die zich met het vakgebied geografie (aardrijkskunde) verbonden voelen. De vereniging is opgericht in 1873 en telt nu ruim 3.000 leden. Vroeger was het KNAG vooral bekend vanwege haar expedities naar onbekende gebieden. Het KNAG beheert nog steeds een archief met duizenden authentieke kaarten, originele expeditie-uitrustingsstukken enz.

More information


Sinds 1993 is PAS bv een gedegen en innovatieve partner in gebiedsontwikkeling, planeconomie, grondbeleid en omgevingsrecht. PAS bv biedt breed en financieel inzicht in uw vastgoed- of gebiedsontwikkeling.

More information


Bureau BUITEN heeft een divers team van betrokken en deskundige adviseurs met passie voor economie en ruimte. Of het nu gaat om een transformatie van een bedrijventerrein, een plan voor toeristisch-recreatieve gebiedsontwikkeling of het aanvragen van Europese subsidie voor een innovatief project binnen de circulaire economie.

More information


Mede mogelijk gemaakt door jou? Bij het Kadaster maken onze medewerkers keuzes mogelijk. Op basis van jouw werk kunnen beslissingen worden genomen. En niet zomaar beslissingen. Beslissingen die ertoe doen. Bij de aankoop van een huis, bij het bepalen van de grens, bij het kiezen van een locatie. Als het gaat om data gekoppeld aan geo-informatie: op lokaal, landelijk of wereldniveau. Dat maakt een baan bij het Kadaster verantwoordelijk, afwisselend en uitdagend. Ben jij er klaar voor?

More information


Het Nationaal Water- en Bodemtraineeship ontdekt talent, ontwikkelt het en stoomt trainees in een uniek programma van twee jaar klaar voor de water- en bodemsector. Persoonlijke aandacht staat daarin centraal.

More information


Nederland is nooit af. We zijn als Rijkswaterstaat ons land altijd aan het verbeteren. Of we nu de natuur meer ruimte geven, geluidsoverlast terugdringen of zorgen voor betere bereikbaarheid: met elk project bouwen we verder aan ons land. Hierbij blijven we innoveren en maken we gebruik van slimme en toekomstvaste technologieën. Of je nu stagiair, afstudeerde, promovendus, trainee of professional bent: de mogelijkheden bij Rijkswaterstaat zijn oneindig.

More information


De SAC Groningen is een studentenadviesbureau waarbinnen wij als enthousiaste studenten aan ruimtelijke vraagstukken werken.

More information


Wie zijn we? Ze liggen achteloos in het landschap of onopvallend in de stad. Maar wie beter kijkt, begrijpt dat er grenzen zijn verlegd tijdens de bouw van onze bruggen, parkeergarages en andere infrastructurele werken. Bij Strukton Civiel doen we niets liever. Hoe complexer het project, hoe beter onze eigenwijze gedrevenheid tot haar recht komt. Het is onze ambitie om onze opdrachtgevers mee te nemen in vernieuwend denken. Natuurlijk op het gebied van techniek. Van logistiek. Maar bijvoorbeeld ook in de vorm van samenwerking. Kan niet? Bestaat niet! Op die manier komen bijzondere werken tot stand. In een samenwerking die begint lang voordat de eerste spade de grond in gaat. En niet hoeft te eindigen wanneer de Koningin het lint doorknipt. Want Strukton Civiel is in alle fasen van het proces actief, van de ontwikkeling tot en met het beheer. En altijd in verbinding met mensen, hun omgeving en de natuur. Onze bedrijfsonderdelen vervullen daarin elk hun eigen rol waarbij de specialismen elkaar naadloos aanvullen. Complexe projecten, op uitdagende locaties. In de wereld van Strukton Civiel werk je aan innovatieve oplossingen en projecten, binnen nieuwe manieren van samenwerking. Met veel vrijheid en ruimte om je talent en je drive te laten zien. Uiteraard gesteund door collega’s waarop je kunt vertrouwen. Voel je de passie bij de grote infrastructurele werken die Nederland vormgeven? Kijk dan eens voor de opleidings- en carrière-mogelijkheden op werkenbijstrukton.nl.

More information