About STUDENT-labs

Wil je graag relevante werkervaring opdoen en hier tegelijkertijd geld mee verdienen? Dan is STUDENT-labs iets voor jou! STUDENT-labs is een unieke samenwerking tussen studenten, opdrachtgevers en RIO projects bv. Je gaat aan de slag onder begeleiding van RIO projects bv. voor diverse opdrachtgevers. Binnen STUDENT-labs zijn er veel verschillende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Bekijk wat wij jou kunnen bieden!

More information

Organisatie aanjager

STUDENT-labs

Organisatie aanjager

  • Posted at May 29, 2019
  • Vacatures

STUDENT-labs ZOEKT ORGANISATIE AANJAGERS 

Wat is STUDENT-labs: Ben je op zoek naar een relevante bijbaan? STUDENT-labs is een unieke samenwerking tussen studenten, opdrachtgevers en RIO projects bv. Jij, als student van de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen, gaat direct aan de slag voor opdrachtgevers om een project uit te voeren, onder begeleiding van RIO projects bv. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij als student optimaal begeleid en gecoacht wordt tijdens het uitvoeren van jouw werkzaamheden. 

Wat zoeken wij: Voor de verdere ontwikkeling van ons bureau zoeken we organisatie aanjagers om ons team te versterken. Samen met ons zal je STUDENT-labs verder vorm gaan geven. 

Wat ga je doen: In ons projectteam willen we graag samen met jou werken aan STUDENT-labs. We bieden je een prachtige kans je organisatorische kwaliteiten te ontwikkelen. Je gaat je bezighouden met het plannen en organiseren van activiteiten en acquisitie van studenten en projecten. Daarbij kom je in aanraking met gemeenten, waterschappen, woningbouwcorporaties en andere organisaties. Ben jij zo’n aanjager die ‘out of the box’ denkt? Dan zoeken wij jou! Meld je aan en kom ons team versterken. 

Wie zoeken wij: We zoeken mensen die kunnen fantaseren en organiseren maar ook verantwoordelijkheid durven te nemen. De beschikbaarheid, planning en duur van het dienstverband zullen we in overleg met jou bespreken. 

Wat bieden wij: 

- Uitdaging naast je studie
- Relevante werkervaring
- Begeleiding door RIO projects bv.
- Een passende vergoeding 

Ben jij degene die wij zoeken en ben jij geïnteresseerd? Meld je dan aan via www.student-labs.nl met je CV en motivatie. 

 

More vacancies at STUDENT-labs