About STUDENT-labs

Wil je graag relevante werkervaring opdoen en hier tegelijkertijd geld mee verdienen? Dan is STUDENT-labs iets voor jou! STUDENT-labs is een unieke samenwerking tussen studenten, opdrachtgevers en RIO projects bv. Je gaat aan de slag onder begeleiding van RIO projects bv. voor diverse opdrachtgevers. Binnen STUDENT-labs zijn er veel verschillende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Bekijk wat wij jou kunnen bieden!

More information

Gebiedsontwikkelaar

STUDENT-labs

Gebiedsontwikkelaar

  • Posted at Feb 4, 2020
  • Vacatures

STUDENT-labs ZOEKT GEBIEDSONTWIKKELAARS! 

Wat is STUDENT-labs: Ben je op zoek naar een relevante bijbaan? STUDENT-labs is een unieke samenwerking tussen studenten, opdrachtgevers en RIO projects bv. Jij, als student van de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen, gaat direct aan de slag voor opdrachtgevers om een project uit te voeren, onder begeleiding van RIO projects bv. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij als student optimaal begeleid en gecoacht wordt tijdens het uitvoeren van jouw werkzaamheden. 

Wat zoeken wij: Enthousiaste projectteamleden voor een projectbureau gebiedsontwikkeling in Appingedam. 

Wat ga je doen: Tijdens dit project ga je samen met anderen een projectbureau runnen. De projectteamleden gaan in de komende 5 jaren de gebiedsontwikkeling aanjagen voor de vestiging van scholen, bedrijven, sport en recreatie in Appingedam. 

Wie zoeken wij: Iemand die kan organiseren, oplossingsgericht en zelfstandig te werk gaat en verantwoordelijkheid durft te nemen. De beschikbaarheid, planning en duur van het arbeidscontract zullen we in overleg met jou bespreken. 

Wat bieden wij: 

- Uitdaging naast je studie
- Relevante werkervaring
- Begeleiding door RIO projects bv.
- Een passende vergoeding 

Ben jij degene die wij zoeken en ben jij geïnteresseerd? Meld je dan aan via www.student-labs.nl met je CV en motivatie. 

 

More vacancies at STUDENT-labs