Omgevingsmanager

  • Posted at Nov 6, 2023
  • Vacatures
  • Permanent employment

Hey toekomstige omgevingsmanager! Ben jij de ultieme verbindende schakel tussen project en omgeving? Beweeg je je moeiteloos in een complex speelveld met meerdere stakeholders? Dan heb je ons nu gevonden!

  • Ambieer jij het om de infrastructurele ontwikkeling van Nederland een boost te geven?  Bij dutch process innovators zoeken we avontuurlijke talenten zoals jij die met een frisse blik ruimtelijke uitdagingen willen tackelen!
  • Ben jij betrokken, nieuwsgierig en initiatiefrijk? Als omgevingsmanager verbind jij alle partijen die bij een ruimtelijk project betrokken zijn én vertaal jij de techniek naar de omgeving. Zo voer je gesprekken over o.a. de bereikbaarheid en verwachtte hinder van de werkzaamheden met verschillende stakeholders zoals winkels, restaurants en bedrijven. Ook ga je inhoudelijk meer de diepte in met gemeenten, provincies en fietsersbonden over bijvoorbeeld vergunningen en maatschappelijke initiatieven om de omgeving te betrekken.   
  • Als adviseur bij dpi Omgeving ben je de spin in het web, die nauwlettend in de gaten houdt of alles nog soepel loopt. Met jouw scherpe geest schakel je moeiteloos tussen het praktische werk en strategische denksessies met als doel om goed advies en ondersteuning te geven in relatie tot de omgeving.
  • Je adviseert de klant over mogelijke omgevingsrisico’s, stelt een plan van aanpak op en houdt in de gaten waar en wanneer eventueel bijsturen nodig is.
  • Je werkt op kantoor in Hoofddorp of Zwolle, thuis en op de projecten.
  • Je bent niet bang om jouw briljante ideeën naar voren te schuiven, want bij dutch process innovators geloven we in creatieve oplossingen met een vleugje eenvoud!  Samen met jouw toekomstige collega's zorg je voor een mensgerichte aanpak en smeed je succesvolle samenwerkingen met verschillende belanghebbenden.

Maak kennis met ons, dutch process innovators - dé plek waar we samen met opdrachtgevers én opdrachtnemers bouwen aan een betere toekomst! Onze eigenzinnige aanpak en gedurfde visie maken van elk project een geweldige ervaring - en dat allemaal met een grote glimlach!  Als young professional bij dutch process innovators krijg jij de sleutel tot alle dienstverleningen mocht je nog twijfelen over wat je écht wilt!  Met de dpi-academy werk je wekelijks aan jouw persoonlijke en professionele groei. En in ons dpi-lab bedenk je innovatieve werkwijzen, gewoon onder werktijd - geen gedoe!

Bij ons ben je nooit uitgeleerd!  En de beloningen? Die gaan van een uitstekende leaseauto, telefoon en laptop tot aan onbeperkte vakantiedagen - wij zorgen ervoor dat jouw werk leuk en gemakkelijk wordt. Tel daarbij op: een compensatievergoeding voor jouw oude dag, deelname aan winstdeling en een aantrekkelijke bonusregeling.

Ben jij klaar om jouw talenten te laten schitteren? Dan is dit jouw groene licht om te solliciteren! Klik hier en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort voor een gezellige kop koffie op ons dakterras!

Meer informatie? Neem direct contact op met Esmee Schuszler (E.Schuszler@dpi.nu of 06 13858696)

Skyline Groningen