Romantiek op de Ibn-liefdesmarkt

Haiiii lieve Ibn’ers,

Het is weer tijd voor de nieuwe Knuffelclub. Allereerst willen we onze excuses aanbieden voor een grove fout: in de vorige editie zijn we vergeten te vermelden dat de grote Stiggelmeißter K.S. (3e, EGEA) van de markt is gehaald. Hij heeft zijn hart verpand aan een schone jongedame uit het mooie Kiev.

Gelukkig zijn er ook nog verstandige Ibn’ers, die het bij lekker regelen hebben gehouden. Zo heeft A.V. (1e, Ses’cie, Werkgroep Schier) enkele mannen uitstekend vermaakt op een avondje bij een der Colectiva-heren. Niet alleen de externe huisgenoot mocht genieten van haar tong, ook S.V. (2e, A’cie) en J.W. (2e, Wintercom, Ex’cie, Werkgroep Schier) hadden die avond succes bij de jongedame. Eén ding was duidelijk: zij kon er geen genoeg van krijgen. Op dezelfde avond werd er ook geregeld door C.W. (2e, Ex’cie, Me’cie) en L.K. (1e, Ses’cie).

Eerder, op de Sinterklaasborrel, trachtte I.v.L. (1e, EJC) een nieuwe poging bij A.V., nadat hij niet succesvol was geweest op de novemberborrel (zie vorige KC). In tegenstelling tot die borrel, lukte het hem nu wel A.V. voor zich te winnen, en we willen hem bij deze feliciteren met zijn succes! Moge het het eerste Ibn-meisje van velen worden.

Eind december gaf Ibn-band NIMBY een uitstekend optreden in het Platform-theater. Het zorgde op het feest zelf niet voor regelacties, maar R.G. (3e, Secretaris 11/12) heeft de volgende ochtend waarschijnlijk wel een uitsmijter klaar moeten maken… Na afloop van het feest nam H.d.H. (5e) M.M. (3e, Voorzitter 11/12) mee voor een romantische wandeling door het Noorderplantsoen. Tot hun grote verbazing hing daar een prachtige hangmat, in oranje en witte kleuren. Deze hangmat bracht hen dichter bij elkaar, alsmede hun lippen. Het werd een zwoele nacht, die op de nieuwjaarsborrel werd doorgezet. Om het Ibn-credo “drie keer regelen is verkering” te vermijden, is het naar ons weten ook bij die twee keer gebleven.

Hoewel de nieuwjaarsborrel niet de drukste borrel in de geschiedenis van onze vereniging was, hebben wij als KC erg genoten van wat we die avond zagen in Club Sinners. Zo werden L.K. en C.W. opnieuw met elkaar gespot en toonde B.O. (1e) erg veel interesse in de staf van N.v.d.B. (2e, Me’cie). Of het het bier was wat uit de hand gelopen nieuwjaarswensen, ons maakt het niet uit!

Een week later vond alweer een volgende borrel plaats: de broertjes- en zusjesborrel. Ibn’ers die hoopten een jong bloempje aan de haak te slaan, kwamen helaas bedrogen uit: er werden maar bar weinig nieuwe familiebanden gecreëerd. Wel bleek het huidige bestuur een grote voorliefde te hebben voor een familie met een nogal agrarische achternaam. Zo eindigde T.L. (3e, Commissaris Intern 11/12) de avond samba dansend met de neef van A.B. (2e, BEC), die overigens dezelfde initialen heef. J.W. veroverde die avond zijn volgende slachtoffer. Ditmaal was het de beurt aan L.K.

J.W. krijgt de eer om ditmaal maar liefst drie keer in de KC te staan. Zo heeft dit sletje ook al menigmaal R.v.S. (1e, Me’cie) de kunst van de liefde getoond, al heeft R.v.S. tussendoor ook avonturen beleefd met T.v.H. (6e, Commissaris Intern 10/11) en G.J.v.d.V. (10e). Het is duidelijk dat dit laatstgenoemde Ibn-fossiel zich weinig aantrekt van de studentenregel ‘gedeeld door twee plus zeven’. Ach, bejaardenzorg moet er ook zijn in deze tijden van bezuinigingen. Hulde voor R.v.S.!

Over fossielen gesproken: E.H. (Commissaris Extern 05/06) en J.V. (Commissaris Financiën 05/06) hebben in december oude bestuursherinneringen opgehaald. In een melancholische sfeer kwamen de twee nader tot elkaar en werd er, ruim vijf jaar na de samenwerking, op nieuwe wijze met elkaar gecommuniceerd. En wat voor een communicatie; na die vijf jaar zijn alle minder goede eigenschappen vergeten en alleen de goede opgeslagen. De volgende ochtend liep de communicatie helaas iets minder soepel DAN de nacht ervoor.

Na de onderlinge avonturen van bestuur 45, probeerde E.H. haar scharrel-voor-een-nacht te vergeten door een andere Ibn’er aan de haak te slaan. Hoewel T.v.d.M. (6e) vroeger twee bedden tot zijn beschikking had (een om te slapen, de ander voor andere nachtelijke zaken), vonden alle avonturen nu slechts plaats in één bed.

Dan is het tijd voor zaken waar wij als KC liever niet over schrijven: relaties. Relaties betekent namelijk minder variatie in het gelebber binnen de vereniging, en dat willen we niet zien. Daarom doet het ons pijn om te melden dat M.L. (3e, Commissaris Extern 11/12) nu officieel een zeilmaatje heeft bij Mayday.

Binnen Ibn is ook een nieuw stel ontstaan. A.V. werd al een paar (*kuch* vaak *kuch*) genoemd in de vorige KC’s en in deze editie, maar het lijkt erop dat we klaar zijn met schrijven over haar. Onze KC-ster heeft haar peloton mannen achter zich gelaten en gekozen voor een echte sportman in de persoon van S.W. (2e, BEC, Werkgroep Schier). Dit droevige nieuws doet ons erg pijn.

Verder zijn er tussen de vorige en huidige KC ook enkele relaties ontstaan, die al spoedig weer werden verbroken. Zo heeft P.S. (1e, EJC) enkele dagen een relatie gehad met B.O., die we al eerder voorbij zagen komen in deze KC. Gelukkig heeft dit niet lang standgehouden, maar het record op kortste relatie komt toch op naam van S.V. (2e, A’cie). Hij begon via Facebook een relatie met A.A. (2e, A’cie), die daar vrij verbaasd op reageerde. Deze poging tot het schaken van haar, was dan ook geen succes, en enkele uren later was het weer voorbij.

Een nieuw potentieel stelletje binnen Ibn is ook in gewording. L.H. (2e) en P.v.D. (1e) hebben al enkele keren gedatet. Echter durven zij er nog niet openlijk voor uit te komen dat ze elkaar leuk vinden, maar wij denken dat dit niet lang meer gaat duren. De vonken spatten er vanaf in ieder geval.

Nadat C.P. (3e, KC, EGEA) eerst nog lekker plezier heeft gemaakt met D.d.H. (2e) is er een breekpunt aangekomen in zijn carrière als single. Mede dankzij de hulp van superwingwoman P.B. (3e, Le’cie, oud-KC) heeft hij een bijzonder meisje in zijn leven weten te vinden. T.v.d.K. (1e) is de gelukkige vrouw die C.P.’s leven compleet maakt. Hij heeft zijn macht als mentor gebruikt om indruk te maken op dit meisje. Helaas voor de KC betekent dit dat het geregel vanuit de KC zelf wel op een heel laag pitje komt te staan. Daarom, lieve lezers, help ons de KC vol te krijgen, want op de hulp van C.P. kunnen we vanaf heden dagen niet meer rekenen. E.M. (2e, KC, A’cie, Werkgroep Schier) haar gedachten gaan uit naar alle mensen die C.P. niet heeft weten te regelen.

Helaas moeten we ook meedelen dat de relatie van P.S. (3e, Vice-voorzitter 11/12) en M.B. (3e) nu toch definitief voorbij is. Hoewel het al enkele weken zo is, willen we beide personen toch nog veel sterkte toewensen en ze erop wijzen dat er meer kamelen in de woestijn zijn binnen Ibn Battuta. Maak er gebruik van!

Dit was ‘em weer voor deze keer. Ondanks alle nieuwe relaties, hopen we ook in het tweede semester veel regelacties te kunnen spotten. We zijn voortaan ook weer via mail bereikbaar. Stuur informatie naar ibnbattuta.kc@gmail.com! Foto’s ook welkom.

XOXO,
C.P. und E.M.

P.S. Op de valreep werden wij geïnformeerd dat C.W. (2e, Me’cie, A’cie) zich op het Alfabetfeest heeft vergrepen aan D.v.d.V. (1e). De twee hadden eerder ook al een date gehad en we hopen dan ook dat we in de volgende editie van de Knuffelclub wat uitgebreider over hen kunnen schrijven!