Commissies

De vereniging Ibn Battuta kenmerkt zich door het grote aantal actieve leden. We spreken over een actief lid als deze in een commissie zit. Ibn Battuta is maar liefst negen commissies rijk, dus is er voor elk wat wils. Bijna alle commissies houden regelmatig een vergadering bij iemand thuis. Tot in de kleine uurtjes wordt er onder het genot van versnaperingen van allerlei snit al het belangrijke en onbelangrijke besproken. Maar naast het gezellige wordt er door de commissies toch nog het nodige bewerkstelligd. Van de organisatie van leuke, relevante lezingen tot de realisatie van een reis naar een ver oord met 40 tot 50 personen, de commissies regelen het!

Elk lid van Ibn Battuta kan lid worden van een commissie. De inschrijvingen van de commissies zijn over het jaar verspreid. Een commissie telt tussen de drie en zeven leden. Daarnaast zit in elke commissie iemand van het bestuur. Het bestuurslid houdt de overige bestuursleden op de hoogte van het reilen en zeilen van de betreffende commissie. Ook houdt het bestuurslid de commissie op de hoogte van bestuurstaken en helpt hij hen met het plannen van activiteiten, zodat alle Ibn-activiteiten goed op elkaar worden afgestemd. Verder vervult het bestuurslid een actieve rol binnen de commissie.
Als je interesse hebt in deelname binnen een commissie, houd dan het Ibn-bord en de website goed in de gaten, hierop wordt namelijk aangegeven wanneer de inschrijving voor een commissie opent. Als je je hebt ingeschreven voor een commissie word je door het bestuur uitgenodigd voor een gesprekje. Tijdens dit gesprekje moet je je eventueel voorstellen en motiveren waarom je denkt dat jij een geschikte kandidaat bent voor de desbetreffende commissie.

Almanakcommissie

Buitenlandse Excursiecommissie

Carrieredagcommissie

Eerstejaarscommissie

EGEA Groningen

Excursiecommissie

Lezingencommissie

Mediacommissie

Sport- en Spelcommissie

Wintersportcommissie