Alumni

Onvermijdelijk komt het moment dat je de faculteit gaat verlaten, hopelijk met een diploma op zak! Dat wil niet zeggen dat alle contacten direct verbroken worden. Sterker nog, de faculteit en ook Ibn Battuta zijn zeer geïnteresseerd in haar alumni en ze willen graag weten hoe het hen na de studie vergaat. Wij houden dan ook heel graag contact.

Dit is de taak van de Professor Keuningvereniging, de alumniorganisatie van alle alumni van de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen. Door het organiseren van verschillende kleinschalige activiteiten zoals borrels en lezingen proberen we het contact tussen alumni onderling, maar ook met Ibn Battuta en de FRW te onderhouden. Deze activiteiten proberen we zoveel mogelijk door het hele land te organiseren. Eens in de 3 jaar organiseren we de Alumnidag waarin we een breder programma aanbieden. Ook blijkt onze LinkedIn-groep met inmiddels een kleine 400 leden een goede manier om op de hoogte te blijven van waar onze alumni naartoe gaan. Hier kun je natuurlijk ook je oud-studiegenoten weer vinden als die zich ook aangemeld hebben.

Alle informatie over de PKV vind je op www.professorkeuningvereniging.nl. Hier kun je je na de studie ook aanmelden om op de hoogte te blijven van de activiteiten.

We houden contact!

Het bestuur van de Professor Keuning Vereniging.