Sluiten

  Ontvanger:
  Ibn Battuta bestuur
  ln.atuttabnbi@ruutseb
  Afzender:
  Naam: E-mail:

  Bestuur 2013 - 2014

  vlnr. Evelien, Hester, Lisette, Paul, Jos en Amarinske

  Bestuursleden en functies:

  Paul Steeneken Voorzitter ln.atuttabnbi@rettizroov
  Lisette Woltjer Vice-voorzitter ln.atuttabnbi@rettizrooveciv afgetreden
  Hester Bijen Secretaris ln.atuttabnbi@siraterces
  Jos de Lange Penningmeester ln.atuttabnbi@retseemgninnep
  Amarinske Verkerk Commissaris Interne Betrekkingen ln.atuttabnbi@nretnisirassimmoc
  Evelien Meinders Commissaris Externe Betrekkingen ln.atuttabnbi@nretxesirassimmoc

  Wat doet het bestuur allemaal?

  Het bestuur doet veel werk achter de schermen voor de vereniging, maar we zijn ook regelmatig op de voorgrond bezig. De eerste keer dat je met het bestuur in aanraking komt zijn de introductiedagen, waar het bestuur ondermeer de boekenverkoop en de introductie voor haar rekening neemt. Hierop volgend organiseert het bestuur het introductieweekend op Ameland.
  Verder wordt er in de koffiekamer van Ibn Battuta (Duisenberggebouw 5414.0013) van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 13.30 uur koffie en thee geschonken. Koffie en thee kosten slechts 10 cent, dus kom vooral langs.
  Verder zit er een bestuurslid in elke commissie, die deze begeleidt. Tot slot wordt er driemaal per jaar een Algemene Ledenvergadering (ALV) gehouden door het bestuur.

  Wat doet het bestuur nog meer?

  Samen met onze landelijke zusterverenigingen organiseren wij het Nationaal Geografisch en Planologisch Symposium (NGPS). Verder bezoeken wij menig constitutieborrel en zorgen wij dat we altijd present zijn op de borrels van de Faculteit. Ook vaardigen wij altijd een delegatie af naar de FVOG-vergaderingen (Faculteits Vereniging Overlegorgaan Groningen) en de ACI-vergaderingen (Adviescommissie Introductietijd). Tot slot organiseert het bestuur bijna alle gehouden borrels en feesten. Dit jaar is de vaste borrellocatie de Mambo Jambo (voorheen 't Pleidooi), Peperstraat 31.


  Contact

  Je kan contact opnemen met het bestuur via het volgende mailadres: ln.atuttabnbi@ruutseb.
  Klik op het mailadres om een contactformulier te openen.